The Vanity Skin Clinic

HydraFacial® bij The Vanity in Amsterdam

HydraFacial® is een huidverbeterende behandeling die ervoor zorgt dat de huid heerlijk zacht wordt en een gezonde glow krijgt. HydraFacial richt zich op verschillende huidproblemen, waaronder verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffenheden, grove huidstructuur, vroegtijdige huidveroudering en rimpels. 

Wat is HydraFacial®?

We starten de HydraFacial® in Amsterdam altijd met een zachte reiniging en milde exfoliatie om een nieuwe huidlaag bloot te leggen. Vervolgens verwijderen we met pijnloze zuigkracht onzuiverheden uit de poriën en verzorgen we de huid met intense hydratatie en het insluizen van een gezondheidscocktail. Het is belangrijk om te weten dat onze HydraFacial® nooit standaard is.

We kijken tijdens een huidanalyse eerst naar de conditie van jouw huid en bespreken je huidwensen en personaliseren de behandeling vervolgens met boosters en medische LED-therapie, waardoor we specifiek op huidverbetering kunnen werken.

 

HydraFacial® resultaten

HydraFacial® is bij uitstek een behandeling die pijnloos en snel is met direct resultaat. Je stapt naar buiten met een babyzachte huid en gezonde glow die zich de dagen daarna nog verder zal ontwikkelen.

Voor het beste en meest langdurige resultaat raden wij echter een kuurvorm aan. HydraFacial® kan ook worden gecombineerd met een andere huidverbeterende behandeling. Afhankelijk van de conditie van jouw huid en je wensen bepalen we welke en hoeveel behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Gemiddeld zijn dit tussen de 4 en 6 behandelingen.

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.