The Vanity Skin Clinic

LED-therapie bij The Vanity in Amsterdam

LED-therapie zetten we in om een grote variëteit aan huidproblemen aan te pakken. Het grote voordeel van deze behandelmethode is dat er geen hersteltijd is en de behandeling niet pijnlijk of ongemakkelijk aanvoelt. We passen LED-therapie bij The Vanity bijvoorbeeld toe bij een verslapte huid, pigmentvlekken en een rode, gevoelige huid.

Voordat we met de behandeling starten zorgen we dat we een goed beeld hebben van jouw huid. Aan de hand van een huidanalyse bekijken we de diepere huidlaag en maken we een behandelplan op maat. Hiermee kunnen we jouw huid zowel van binnen als van buiten heel doelgericht en effectief behandelen.

Wat is LED-therapie?

LED fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen. Op die manier kun je ze positief of negatief beïnvloeden. Het werkt herstellend en ontstekingsremmend, maar stimuleert ook een goed gevoel en heeft een stressverlagend effect.

Resultaten LED-therapie

De resultaten die je van onze LED fototherapiebehandeling mag verwachten zijn dat rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen, je aanzienlijk minder roodheid in je huid hebt en een verbeterde vochtbalans. Verder verkleinen poriën en verzachten pigmentvlekken. Je huid voelt gladder aan en de elasticiteit verbetert waardoor de huid steviger wordt.

Voor een optimaal resultaat adviseren we je altijd voor een kuur van meerdere behandelingen te kiezen. Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen nodig om een mooi resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van je leeftijd, huidtype en huidtoestand. Het mooie van LED fototherapie is dat resultaten zich opbouwen en de huidverbetering doorzet, zelfs tot drie maanden nadat je met de kuur bent gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden, adviseren we je na de kuur een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.