The Vanity Skin Clinic

Medische Microneedling bij The Vanity in Amsterdam

Microneedling is een huidverbeterende behandeling die we inzetten om de huid weer te laten stralen en om elasticiteit aan de huid terug te geven. We passen microneedling bijvoorbeeld toe bij pigmentatie (pigmentvlekken, oneffenheden, hyperpigmentatie en melasma) en littekens als gevolg van acne. Ook bij een verslapte huid met rimpels en fijne lijntjes passen we microneedling vaak toe. 

Wat is medische Microneedling?

Voor onze microneedling-behandelingen in Amsterdam werken we met de SkinPen. Dit is het eerste FDA-goedgekeurde microneedling-systeem. Met de SkinPen maken we kleine kanaaltjes in je huid en activeren zo het natuurlijke herstelproces. Dit stimuleert je huid om collageen en elastine aan te maken, stoffen die van binnenuit zorgen voor een soepele en elastische huid.

Een behandeling duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten en start altijd met het aan brengen van een beschermende gel. Tijdens de behandeling voel je een vibrerende prikkeling op je huid. In de 24 uur na de behandeling hydrateren we de huid met een speciale crème die helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Microneedling resultaten

De resultaten die je mag verwachten van microneedling zijn:

Voor een optimaal resultaat adviseren we je altijd voor een kuur te kiezen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, bepalen we aan de hand van de intake en huidanalyse waarin we ook jouw huidwensen bespreken. Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.