The Vanity Skin Clinic

Observ huidanalyse bij The Vanity in Amsterdam

Een succesvolle behandeling begint altijd met een goede huidanalyse. Voordat we ons met hart en ziel storten op het behandelen van jouw huid, willen we daarom graag een goed beeld hebben van jouw huid. Hiervoor gebruiken we de Observ. Met dit apparaat maken we zichtbaar wat we met het blote oog niet kunnen zien. We bestuderen jouw huid en aan de hand van de resultaten stellen we een behandelplan op dat helemaal gericht is op wat jouw huid nodig heeft.

Wat houdt een huidanalyse met de Observ in?

Met een Observ huidanalyse kunnen we als het ware in de huid kijken en veel verschillende indicaties zichtbaar maken. Zo zien we onder andere of er sprake is van pigmentatiestoornissen, huidschade door zonlicht, verstopt poriën, of huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping. Ook de textuur van de huid kunnen we met de Observ goed bestuderen. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd aan de oppervlakte zichtbaar. Met een professionele huidscan kunnen we eventuele problemen dus voor zijn.

We zetten de Observ altijd in aan het begin van een behandeltraject en herhalen dit nog eens na vier maanden. Deze tweede scan laat zien welk effect de behandeling tot dat moment heeft gehad en maakt het mogelijk eventueel bij te sturen om uiteindelijk het beste resultaat te behalen.

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.