The Vanity Skin Clinic

Over The Vanity in Amsterdam

The Vanity Amsterdam is een high-end kliniek gespecialiseerd in huidverbetering. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van de nieuwste technieken, innovatieve apparatuur en huidverbeterende producten van hoogstaande, paramedische kwaliteit. Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Onze behandelingen zijn gericht op een luxe totaalbeleving en volledig afgestemd op jouw huid.

Over Malika

Hi! Mijn naam is Malika, oprichter en eigenaar van The Vanity. Al op jonge leeftijd had ik een passie voor de huid. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben vervolgens begonnen aan de opleiding huidtherapie. Inmiddels heb ik mij volledig toegelegd op huidverbetering. Voor mijn behandelingen werk ik altijd met de beste producten en hoogwaardige apparatuur. Ik blijf mijzelf continu ontwikkelen en bijscholen om huidproblemen op de meest doelgerichte manier te kunnen aanpakken. Ik ga daarbij nooit voor de quick fix, maar altijd voor duurzame resultaten. 

Over werkwijze

We starten altijd met een uitgebreide analyse van je huid. In een gesprek bespreken we wat deze analyse laat zien en horen we wat jouw huidwensen zijn. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op dat bestaat uit een effectieve behandeling in de kliniek, aangevuld met een advies voor thuisverzorging en eventueel een gericht voedings- en suppletieadvies om je huid niet alleen van buiten maar ook van binnenuit alles te geven wat ze nodig heeft. 

 

Op weg naar de beste versie van jouw huid:

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.