The Vanity Skin Clinic

Oxygen Rx bij The Vanity in Amsterdam

Heb je last van een vette huid, acne, of onzuiverheden? Dan zou de Oxygen Rx-behandeling weleens de perfecte keuze voor jouw huid kunnen zijn. We voegen tijdens deze behandeling op een veilige manier zuurstof toe aan de huid, waarmee we de oorzaak van acne tegenwerken. De vaatvernauwende werking van deze behandeling maakt hem ook heel geschikt voor het verminderen van spatadertjes en rosacea. 

Ben je nieuw bij The Vanity of start je een nieuw behandeltraject? Dan beginnen we met een uitgebreide huidscan met behulp van de Observ. Daarmee kunnen we de diepere lagen van je huid analyseren en zorgen we ervoor dat de behandeling helemaal is afgestemd op jouw huid. We stellen dan een behandelplan op maat op waarmee we jouw huid van binnen en van buiten doelgericht en effectief kunnen behandelen.

Hoe gaat de Oxygen Rx-behandeling in zijn werk?

Oxygen Rx is een pijnloze en doeltreffende behandeling. Je geniet van de zuivere zuurstof die zorgt voor een optimale bloedcirculatie en die celvernieuwing stimuleert. Bij The Vanity in Amsterdam passen we de Oxygen Rx in twee varianten toe. In de eerste variant starten we na de reiniging met de Cacao-enzym Peel en in de tweede variant passen we na het reinigen van je huid de Lactic Acid Peel toe. 

De Oxygen Rx-behandeling ziet er stapsgewijs als volgt uit

De Oxygen Rx-behandeling ziet er stapsgewijs als volgt uit:

Reiniging | We starten de behandeling met een grondige dieptereiniging. Met een reinigingsmassage zorgen we ervoor dat al het lymfevocht wordt afgevoerd.

Enzyme peel of Lactic acid peel | Afhankelijk van de conditie van jouw huid en eventuele indicatie(s) passen we de Enzyne peel of de Lactic acid peel toe om dode huidcellen te verwijderen zodat de volgende stappen beter hun werk kunnen doen. 

Oxygen Rx | We brengen het luchtige schuim van de Oxygen Rx aan op de huid en masseren dit in om ontstekingen te verminderen en bacteriën te verwijderen.

Masker | We brengen een masker aan dat op jouw huid is afgestemd. Dit zorgt ervoor dat de huid goed kan herstellen en downtime verminderd wordt.

LED-therapie | We sluiten de behandeling af met LED-therapie met de gepatenteerde LED-verlichting van Dermalux. Deze stimuleert de doorbloeding van cellen waardoor zuurstof en actieve werkstoffen beter kunnen worden vervoerd. Het zorgt er ook voor herstel en voor een betere opname van collageen en elastine.

Resultaten Oxygen Rx

Het resultaat van Oxygen Rx is een egale en stralende huid. Eventuele littekens worden minder zichtbaar en heb je last van rosacea of spatadertjes dan merk je na de behandeling direct dat je huid rustiger oogt en zacht en gehydrateerd aanvoelt. 

Voordelen Oxygen Rx:

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.