The Vanity Skin Clinic

SWiCH® bij The Vanity in Amsterdam

SWiCH® is een niet-invasieve vervanger voor chemische peelings. Via verschillende stappen zorgen we ervoor dat actieve ingrediënten worden ingesluisd in je huid waardoor de herstelmechanismen van de huid worden geactiveerd om extra energie te leveren. Dit maakt deze behandeling uitermate geschikt voor de rijpere huid, de zonbeschadigde huid en de rode en/of gevoelige huid.

SWiCH®is een echte anti-aging behandeling voor iedereen vanaf 34 jaar. De resultaten zijn prachtig en er is geen downtime (hersteltijd) zoals bij andere peelings doordat het herstel van de huid opwekt zonder de bovenste huidlagen te beschadigen.

Ben je nieuw bij The Vanity of start je een nieuw behandeltraject?

Ben je nieuw bij The Vanity of start je een nieuw behandeltraject? Dan maken we altijd eerst een huidscan met de Observ. Op die manier kunnen we de diepere lagen van je huid analyseren en de behandeling helemaal afstemmen op jouw huid. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op waarmee we jouw huid van binnen en van buiten doelgericht en effectief kunnen behandelen. 

 

Hoe gaat de SWiCH®-behandeling in zijn werk?

SWiCH® bestaat uit twee fasen die elk ongeveer 30 minuten duren. De behandeling is pijnloos en geeft een heel fris gevoel. We adviseren bij deze behandeling een kuur van 6 behandelingen met telkens 4 weken ertussen voor het beste resultaat.

Fase 1 (30 min):

Reiniging | We reinigen de huid en bereiden deze voor op exfoliatie.

EPiPREP-solution | Terwijl jij ontspant brengen wij deze substantie aan. De energieproductie van je huid komt op gang en de zuren ruimen dode huidcellen op en zorgen voor microscopische kanaaltjes in de bovenste huidlaag die ervoor zorgen dat de vervolgstappen beter hun werk kunnen doen.

SWiCH®-peel | Een combinatie van pyrodruivenzuur en barnsteenzuur verhoogt het energieniveau van je huidcellen en bevordert de aanmaak van nieuw collageen.

Fraction 5 solution | Deze stap is gericht op het voorbereiden van de huid op een goede genezing.

Fase 2 (30 min):

Reiniging | We starten het tweede deel van de behandeling met een ontspannende reiniging die onzuiverheden verwijdert.

Raspberry Enzyme | Een verhelderend enzym met rode frambozenzaadextract blaast je huid vervolgens nieuw leven in. Een zachte exfoliatie van natuurlijke papaya- en ananasenzymen verjongt en polijst de huid effectief en zorgt voor een gezonde gloed. 

Hyaluronic Acid | We hydrateren de huid met hyaluronzuur, de natuurlijke hydratatiefactor van de huid. 

LED-therapie | We sluiten de behandeling af met LED-therapie met de gepatenteerde LED-verlichting van Dermalux. Deze stimuleert de doorbloeding van cellen waardoor zuurstof en actieve werkstoffen beter kunnen worden vervoerd. Het zorgt er ook voor herstel en voor een betere opname van collageen en elastine.

SWiCH® resultaten

Het resultaat van SWiCH® is een stralendere, steviger uitziende huid met een gelijkmatige teint. Deze behandeling herstelt de uitstraling van de huid optimaal, zonder deze te beschadigen. Er is daarom geen hersteltijd zoals bij andere peeltechnieken het geval is.

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.