The Vanity Skin Clinic

Wat is een verslapte huid?

Heb je last van een verslapte huid, dan zijn je contouren minder goed zichtbaar. Als gevolg van een verslapte huid ontstaan bovendien lijntjes en rimpels en kan de huid van de hals en van je gezicht ter hoogte van de kaaklijn wat gaan hangen. Huidverslapping is een normaal verschijnsel en een teken van huidveroudering.

Oorzaken van een verslapte huid

Vanaf ongeveer het 30e levensjaar neemt de productie van elastine en collageen in de huid af en wordt deze minder elastisch. Gaandeweg zal je hierdoor merken dat je huid steeds slapper wordt. In een verslapte huid zijn contouren minder goed zichtbaar en er verschijnen lijntjes en rimpels. De huid wordt ook dunner en het steunweefsel in de huid verliest volume en stevigheid. 

Een verslapte huid behandelen bij The Vanity

Een verslapte huid kan je onzeker maken. Soms zie je er ouder uit dan je bent of je je voelt. Gelukkig kunnen we een verslapte huid in Amsterdam bij The Vanity heel gericht behandelen.

BehandelingenBehandelingen die heel geschikt zijn om een verslapte huid weer stevigheid en elasticiteit terug te geven zijn de HydraFacial® en de SWiCH®. Beide behandelingen geven je huid echt een boost en zorgen direct voor een jonger uitziend en stralend uiterlijk.

Omdat er geen downtime (hersteltijd is) zie je direct resultaat en loop je dus na de behandeling met een gezonde glow weer naar buiten. 

Samen met jou gaan we op zoek naar de allerbeste versie van jouw huid. Start jouw beauty journey bij ons en boek een gratis consult met de huidexpert.